На 13 април гледайте “Сладко отмъщение” по БТВ. “Сблъсък” се превърна в скрита камера на Светльо :-)

Очаквайте в средата на май самостоятелен концерт на Хиподил в София.

На 2 април Хиподил ще гостуват в “Шоуто на Слави” очаквайте изненади и изпълнения на живо.

На 13 април Хиподил ще участват в “Сблъсък” срещу “Скакауеца” от Перник, нема се пуашите! Да поблъскаме заедно.

На 30 април очаквайте премиерата на оригиналната версия на видеоклипа на “Скакауец” в предаването Джубокс.

На 7 февруари излезе видео трейлър на “Скакауец” с дължина 30 секунди. Целта му е да подготви обществеността задаващото се нашествие на Скакауците и по тв екрани.

Следващата крачка,която се готвят да направят интелигентните абсурдисти от Хиподил в налагането на новото арт течение "постмодернистичен инсектицизъм изпод полите на Витоша" е в посока на завладяване на телевизионния ефир. Това ще стане с помощта на поредица видеоклипове. За да стане плавен прехода от радио- към телевизионния ефир първия клип на Скакауец е уникална радио-версия, премиерата на която ще се състои по радио Тангра.

Клипа е издържан в стилистика "make love not war" и ни препраща в романтичните времена на на някои по-стари роднини на Скакауеца "The Beatles" и "Щурците". За да спазят работния си девиз "Всеки месец - клип, догодина - сингъл!", през месец март Хиподил ще пуснат поредната версия на видеоклип към "Скакауец", която ще бъде напълно пригодена за ТВ екран и ще има и какво да се види.

На 3 март 2003 ще можете да видите изпълнение на живо на Скакауец. Това ще стане на връчването на годишните награди на БГ Радио, които ще се проведат в зала 1 на НДК и ще се излъчат и по Канал 1. Хиподил ще бъдат специални гости и имат амбицията да блеснат с интелигентното си присъствие на сцената и зад нея.


НЕМА СЕ ПУАШИТЕ, КОПЕУЕТА!

Страницата на “ХИПОДИЛ” отново е “опън”. К’во ново? Излетя сингълът “Скакалец” към предсоящия албум “Аа, Бб, Вв, Гг, Зз...”, който ще излезе в края на Декември или началото на Януари. Албумът ще включва 11-12 парчета сред които –“ПВЦ-PVC”, посветено на жените с нулева гръдна обиколка, “Кой твърди”-?!, “Първа кръв” – посветено на 1-вия женски цикъл и много ... още! Поради безцеремонното крадене на идеи, не мога да издам повече тайни относно албума!

Групата? След заминаването на Пешо в Канада (дали си е купил канадка или се е подстригал канадска ливада?), Лъчо и Светльо се срещнаха, пиха и решиха “ХИПОДИЛ” да continue. На мястото на Пешо дойде Чефо (нов китарист), Венци-басисчето, Дебелия Венци Мицов се сдоби с мъжка рожба (с по-голям пенис от баща си! още на няколко месеца) и се отдаде на бащинство, групата покани за участие Крезо (или Крейзо) бивш клавир на “Контрол” да се приобщи към простащината. Той прие! В записа на “Скакалец” като беквокали участваха Мъро и Илия (Илия и перкусии) от Биг Мама Скендъл, Мишо – тромпет, Динко – сакс и Краси – тромбон.

Групата се вманиачи за звука на парчето тъй като до сега винаги имаше проблем със звученето и леко нацепи нервите на Милко и Адриан от студио “Pro-design”, където се записа “Скакалец”, а и се записва и албума!

Клип – клипът на “Скакалец” се снима в момента, режисьор е Кико, сцените в клипа са автентични и периодични, също е – пични, първични, вторични (но не суровини). “ХИПОДИЛ” нямат амбицията да превземат върха на музикалните класации или да станат №1 група, просто това е поредното забавление на групата.

Барабанист (римува се много добре с онанист, също с глист, лист и чист) е Лъчо-зар. Певец (римува се с със ситоклец, а и скакалец) е Светлиц.

Пешо – движи уеб-страницата (страницата, която е уебната – б. превод.) на групата от слънчевата Канада.

Светльо пише тези вести

Лъчезар от джобни пести

Венцо топките си мести

Пешо дреме в топли преспи!

Чефо новия е шести! и т.н.

By the way! или Вей на Бай... Светльо издава книга – “Благодарение” на 11 Декември 2002. Промоцията (промоция е невероятно звучна дума, лично на мен ми се допикава от нея) ще бъде на панаира на книгата на 11 Декември в НДК. Книгата има три подразделения. Подраздел 1 – виждането, усещането и мисленето му за нещата.Подразделение 2 – поезия – повечето от стиховете му, които е снесъл за своето време. Подразделение 3 – песни с “ХИПОДИЛ” – някои във по – пълна версия.

Книгата се разпространява от издателство ”Калиопея”. Някои откъси от нея:

“Благодарение на страхът можеш да станеш герой или предател.

Благодарение на умът можеш да се объркаш или да се откриеш.

Благодарение на животът можеш да умреш.

Съществува само моментът, а той е такъв, където е твоята концентрация!”“Какво му трябва на човека – корава длан и пишка мека.”“Всички са бивши сперматозоиди, затова обичаме опашатите лъжи!”“Слабият търси сила. Силният търси доказване.

Умният търси смисъл. Тъпият търси кеф.

Всеки, който не търси

Намира винаги нещо ново!”“Не е ли късно, за да моля Бога

не е ли рано да съм изморен

не е ли вече времето ми много

не е ли страшно, че съм раздвоен

не е ли стига тва, че те обичам

не е ли доста писъка стаен

не е ли видно, че не съм двуличен

не е ли ясно, че съм отегчен...”“Плешив съм като суха краставица

на гнойни пъпки вечен дом

на Йовков да му свие лястовица

гнездо на мекия кондом...”“За порното съм първа смяна

ръчичка движа, не и таз

Елисавета Багрияна

е поетеса, колко аз!”Въжен

“Позволи си да си мост

избери си да си въжен

докажи им че си прост

излъжи ги че си длъжен

......

намажи се на филия

облекчи се на стена

напъни се на чиния

абортирай куп лайна!”

НОВИНИ

НОВИНИ